anksiyete bozukluğu
  • Blog
  • >
  • Anksiyete Atağını Başladığı Anda Bitirmenin 10 Yolu

Anksiyete Atağını Başladığı Anda Bitirmenin 10 Yolu

Yazar
Eren Artun Ergül Profil Fotoğrafı
Eren Artun ErgülPsikolog9 Mart 2017
Yorumlar
0/1500

Teşekkür ederim. Ben de panik atak hastasıyım zannediyorum. Kalp krizi geçireceğimi zannediyorum, vücudumda yanma yapıyor.

19 Şubat 2020

İyi günler ben panik atak hastasıyım. Yorumlarınızı okudum ve de çok beğendim, teşekkürler.

6 Mart 2020

ben uzun süredir anksiyete hastasıyım. 20 yaşındayım aklım erdiğinden beri bende anksiyete var. Ben anksiyete krizi geçirirken vücudum resmen yanıyor ve şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Mide bulantısı ve yüksek vücut ısısı ile ilgili tavsiye ve önerileriniz varsa dinlemek isterim.

12 Mart 2020

Olumsuz düşüncelerden kurtulamıyorum, ne yapmalıyım?

18 Mart 2020

Çok iyi geldi teşekkür ediyorum. Bu gün çok kötü bir atak geçirdim. Şimdi daha iyiyim

30 Mart 2020

Çok iyi geldi çok yardımcı oldunuz hiç bir bilgim yoktu ilk panik atağım çok kotuydu 1 saat oldu hala içimde korku var nefes alamama korkusu hatta bu dönemde virüs bulaşmıştır diye alo 184 ve 112 ayağa kaldırdım doktor sağ olsun panik atak geçiriyorsun diyince kendime geldim emeğinize sağlık

11 Nisan 2020

Kalp çarpıntım sol ayak elim üşüyor mide ve sonra soğuk ter döküyorum. Bu panik atak mıdır. Yardımlarınızı rica ederim.

24 Nisan 2020

Iyi gunler panik atak hastasiyim son gunlerde evden cikamaz oldum cikinca biraz ilerleyip korkup geri donuyorum ne yapmam lazim

28 Nisan 2020

Merhaba, ben 13 yaşındayım. Dün kalbim dakikada 120 attı, sonra ben nefes darlığı yaşamaya başladım ve midem bir değişik oldu. Böyle hastalığımın olduğunu düşününce çok hızlı solumaya başladım. Babam doktor, beni muayene etti ve akciğerim falan gayet iyimiş. Bu panik atak mı, böyle ölüm korkusu falan geldiğinde kalbim hızlanıyor ve nefesim daralıyor, ciğerlerim doluyor gibi oluyor.

11 Mayıs 2020

Ben de patik atak hastasıydım, çok şükür kurtuldum eşimin desteği ile. Çok zor bir durum, yaşayan bilir. Benim önerim sizlere, sizi ve yaşadıklarınızı anlayabilen insanlarla konuşun ve sizi o anda sakinleştirebilecek birini arayın kriz anında. Ve kendinize şunu söyleyin 'iyiyim ve biraz sonra geçecek, yaşadıklarım bana zarar verecek bir durum değil.'. Bu sizi sakinleştirir. Anında dikkatinizi bir şeye odaklamaya çalışın, o zaman nasıl bir anda unuttuğunuzu göreceksiniz. Siz ne kadar korkar ve panik yaparsanız o kadar şiddetli geçiyor. Kendinizi sakin ve güvende olduğunuzu düşünün, Rabbim yardımcınız olsun şifa versin.

11 Mayıs 2020