İletişim: [email protected]
logo
psikologofisi.com destek
psikologofisi.com

Aile çatışması yaşıyoruz

Diğer kardeşlerim kadar değer görduğümü düşünmüyorum ne zaman derdimi anlatmak istesem azarlanıyorum. Ve öfkemi kontrol edemiyorum sürekli kendime ya da evdeki eşyalara zarar vermek istiyorum
Tarih : 17.07.2020 Yazar : Anonim Kullanıcı

Uzmanların bu soruya verdiği yanıtlar

Psikolog

Psikologofisi.com Uzmanı

Aslında zarar verme istediğiniz anlaşılmadığınzıı düşünme hissinden. Yalnız olduğunuzu belki de daha az sevildiğinizi düşünebilirsiniz fakat bunu sormadan ne düşündüklerini bilemezsiniz. Buyurun bizlerle görüşüp daha sağlıklı bir iletişim becerisi için çalışabiliriz. Siz kendinizi daha iyi nasıl ifade edebilirsiniz bunun üstüne konuşup değerlendirebiliriz. Siz farklı bir şekilde yaklaşmayı denerseniz, emin olun yakınlarınız size sizin onlara yaklaştığınız gibi yaklaşacaktır.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı Yorumları

Bu sayfada yer alan yorumlar, ilgili uzmanın doğrudan veya dolaylı talebi ve/veya ricası olmaksızın, ilgili kişi tarafından bağımsız olarak yazılmaktadır. Psikologofisi.com'un temel amacı psikoloji alanında halkın bilinçlenmesini sağlamaktır. Psikologofisi.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir.


Türkiye'nin en büyük terapi platformu!
webrazzi
microsoft
egirisim
btmagazine

Bir dakikada
psikoloğa bağlanın

psikologofisi