İletişim: [email protected]
logo
psikologofisi.com destek
psikologofisi.com

Doktorun yanında okumak

Merhaba psikiyatri randevum var lakin bir önceki muanelerimde de doktorun odasında neredeyse sorunlarım yarısını unutuyorum.Muaneden çıktıktan saatler sonra aklıma diğer sıkıntılarım geliyor ve tedavim yarım kalıyor.Acaba bir kağıda yazsam ve doktorun yanında okusam herhangi bir sorun olur mu? Yanlış anlaşılır mıyım?
Tarih : 06.08.2020 Yazar : Anonim Kullanıcı

Uzmanların bu soruya verdiği yanıtlar

Psikolog

Psikologofisi.com Uzmanı

Tabi ki sorun olmaz merak etmeyin bunu bize yazdığınız gibi ifade edebilirsiniz: unuttuğunuz şeyler olduğu için bu sefer yazdığınızı ve doktorunuzla paylaşmak istediğinizi söylemenizde hiçbir sorun olmayacaktır.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı Yorumları

Bu sayfada yer alan yorumlar, ilgili uzmanın doğrudan veya dolaylı talebi ve/veya ricası olmaksızın, ilgili kişi tarafından bağımsız olarak yazılmaktadır. Psikologofisi.com'un temel amacı psikoloji alanında halkın bilinçlenmesini sağlamaktır. Psikologofisi.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir.


Türkiye'nin en büyük terapi platformu!
webrazzi
microsoft
egirisim
btmagazine

Bir dakikada
psikoloğa bağlanın

psikologofisi