iki evliyim çıkmazdayım

İki evliyim çıkmazdayım saçma bir hayatım var, ikisini de seviyorum. Ama buraya kadar, pas, intihar yöntemlerini araştırıyorum.

Uzmanların bu soruya verdiği yanıtlar
Psikolog Ofisi Yanıtı
Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. İçinden çıkılamaz görünen bir durumun ortasında "buraya kadar" hissine varmak çok ağır.
İntihar yöntemlerini araştırdığınızı yazmışsınız. Bu, hemen destek almanız gereken bir durum. Psikolog Ofisi bir acil yardım hattı değildir, bu yüzden şu anda gereken hızlı desteği buradan veremeyiz. Lütfen şimdi 112'yi arayın veya en yakın acil servise gidin.
Araştırmayı bırakın ve kendinize zarar verebileceğiniz her şeyi yanınızdan uzaklaştırın. Güvendiğiniz birini arayıp bugün yanınızda olmasını isteyin. Bu çıkmaz ne kadar büyük görünse de çözülebilir, ama önce güvende olmanız gerekiyor.
Güvende olduğunuzda, yaşadığınız bu durumu bir uzmanla konuşmanız için buradayız.
Psikologofisi Uzmanı
Psikologofisi UzmanıUzman Yanıtı
Psikolog
Böyle bir karara başvurmak şu an ki hayatınızda hissettiğiniz çaresizlik duygusundan ve ne yapacağınız konusunda çıkmazda olmanızdan kaynaklanıyor fakat buraya yazmanız hayatsızdan vazgeçmek istemediğinizi gösteriyor ve yardıma ihtiyacım var demek istiyorsunuz. Buyrun bizde yardımcı olmak için buradayız, online olduğu için her an başvurabilirsiniz. Bu mesajı okur okumaz bizlerle görüşmek için adım atmanızı öneriyorum. Yaşam kıymetli ve nefes aldıkça her şeyin çözümü bulunur.
Yanıtlandı:

Bu konuda psikologlarımızla online görüşebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

Henüz yorum yapılmadı

Henüz yorum yapılmadı
Siz de yorum bırakın
Buraya yazacağın yorum, sayfayı görüntüleyebilecek tüm ziyaretçilere açık olur. Kendine ya da bir başkasına ait, kimlik belli edebilecek kişisel veriler paylaşmadığından emin ol.
0/1500