Terapi Takvimi Nasıl Olmalıdır?

Düzenli olmak, hem iş hayatında hem de kişisel hayatta oldukça kolaylık sağlar. Özellikle iş hayatında düzen sağlamak, işlerin aksamaması ve yolunda gitmesi için oldukça önemlidir. Her işte olduğu gibi, terapistler için de randevularında ve danışan takiplerinde belli bir düzen oturtmak hem terapist için hem de danışan için büyük önem taşır

Size en iyi şekilde düzen sağlamanıza olanak sağlayacak olan akıllı terapi takvimimizi tanıtmak istiyoruz. Takvimimiz tamamen sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda hazırlandı ve birçok özelliği var. Şimdi sizler için hazırladığımız terapi takvimi ile tanışın.

 

1. Kullanması ve ulaşması çok kolay.

 
Şimdiye kadar birçok farklı takvim uygulaması kullanmış olabilirsiniz ancak hiçbirisi terapi takvimi değildi. Psikologofisi.com'un terapi takvimine ister mobil cihazınızdan ister bilgisayarınızdan dünyanın neresinde olursanız olun ulaşabilir, birkaç tıklamayla kolayca terapi takvimi oluşturabilirsiniz.
 

2. Terapi süresinden önce hem danışana hem de size, SMS ve E-posta ile otomatik hatırlatma bildirimi gönderilir.

 
Psikologofisi.com'un terapi takvimi adeta sanal asistanınız gibidir. Oluşturduğunuz her terapi için, terapi zamanından 1 gün önce ve 2 saat önce olmak üzere 2 defa hem size hem de danışanınıza otomatik hatırlatma bildirimi gönderilir. Böylece danışanlarınızı seans zamanlarını hatırlatmak için aramanız ve vakit kaybetmeniz gerekmez. Olası iptal ya da ertelemelerden erken haberiniz olur.
 

3. Sizin için danışanınızdan tahsilat yapabilen bir terapi takvimi düşünün.

 
Danışanlarınıza verdiğiniz hizmet için tabii ki bir ödeme alıyorsunuz ve bu tür ödemeleri seanstan önce almayı tercih ediyorsunuz. Psikologofisi.com terapi takvimi ile bu gibi süreçleri siz değil, sizin yerinize asistanınız gibi davranan yazılım otomatik olarak halleder.
Terapi zamanından önce danışanınıza giden hatırlatma sms'lerinde ödeme yapabilecekleri bir link olur. Danışan bu linke tıkladığında seans ücretini kredi kartıyla ödeyebileceği web sitenize yönlendirilir ve burada 2 adımda kolayca ödemesini gerçekleştirir. Böylece, danışanınız ile, ödeme konularında hiç konuşmamış ya da ödeme talep etmemiş olursunuz. Prestij budur...
 
Sevgiyle kalın...
Yazar
Eren Artun Ergül Profil Fotoğrafı
Eren Artun ErgülPsikolog21 Eylül 2016
Yorumlar
0/1500

Henüz yorum yapılmadı

Henüz yorum yapılmadı
En uygun fiyatlarla

Online Terapi