İletişim: [email protected]
logo
psikologofisi.com destek
psikologofisi.com

Sosyallikle ilgili sorum var

Eziklik duygusu gibi ama daha beter bir şey eskiden insanlar bana bakar gibi geliyordu ama artık çocuklar bile bana acıyarak bakıyor ezik der gibi utanıyorum. İnsanlara bakmaya deli olduğumu düşünmeye başladım Nasıl çıkarım, ne yapmam lazım bilmiyorum sadece kafam hep dolu sürekli düşünüyorum
Tarih : 25.05.2021 Yazar : Anonim Kullanıcı

Uzmanların bu soruya verdiği yanıtlar

Psikolog

Psikologofisi.com Uzmanı

Merhaba, öncelikle insanların sizin hakkınızda neden böyle düşündüğü ve bu şekilde baktığını düşünüyorsunuz? Yaşadığınız bir olay mı oldu yoksa siz kendiniz böyle olduğunu sadece düşünüyorsunuz? Bunun kararını vermek gerekir. Siz kendinizi nasıl görürseniz eğer dışarı da kendinizi öyle yansıtırsınız. Kendinizi sevmeye çalışın, bu en önemli adımdır.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı Yorumları

Bu sayfada yer alan yorumlar, ilgili uzmanın doğrudan veya dolaylı talebi ve/veya ricası olmaksızın, ilgili kişi tarafından bağımsız olarak yazılmaktadır. Psikologofisi.com'un temel amacı psikoloji alanında halkın bilinçlenmesini sağlamaktır. Psikologofisi.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir.


Türkiye'nin en büyük terapi platformu!
webrazzi
microsoft
egirisim
btmagazine

Bir dakikada
psikoloğa bağlanın

psikologofisi